Jokainen, joka rakastaa pyöräilyä, tietää kaiken, kuinka hienoa se on vähentää hiilijalanjälkeäsi ja pitää kunnossa. Ja älkäämme aloittako siitä, kuinka paljon rahaa voit säästää noiden hirvittävien polttoainelaskujen suhteen, eivätkä ne ole tulossa halvemmaksi. Käytätkö pyörääsi työmatkalla tai vain nautit viikonloppupyöräilystä ystäviesi ja perheesi kanssa, tämä terveellinen kulttuuri on epäilemättä suositumpi kuin koskaan. Mitä jos lisäisit sekoitukseen pienen siivu teknologiaa ja katsoisit mahtavia iOS-pyöräilysovelluksia, jotka voivat muuttaa suosikkiälypuhelimesi todelliseksi pyöräilyvoimalaitokseksi? Olemme löytäneet kaksi suosituinta App Storesta saatavilla olevaa kehitystä ja lisänneet puolueettoman arvion teille onnellisille ihmisille. Joten ota muutama minuutti kiireisestä rutiinistasi ja katso, mistä pidät eniten?
Cyclemeter GPS
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 6.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, jokainen pyöräilijä, joka haluaa parantaa aikansa ja yleiskuntoaan, rakastaa tätä sovellusta, ja sitten joitakin! Voit soittaa tietosi ja kun olet liikkeellä, Cyclemeter alkaa ottaa kaiken sisään. Jos pidät yrittämisestä kilpailla itseäsi vastaan ja haluat, että kaikki kirjataan tarkasti, tämä paha poika tekee kaiken sen rikkomatta hiki. Sinulla on täällä enemmän ominaisuuksia kuin koskaan tarvitset, mutta sinulla on hirveän hauskaa miettiä tapoja tehdä juuri se! Se sisältää Google Mapsin erittäin hienosti, ja voit alkaa suunnitella seuraavaa maastohiihtoa lisätyillä kannustimilla. Nautimme erityisesti äänipalautevaihtoehdosta, jonka avulla sovellus voi välittää edistymisesi takaisin sinulle, kun pyöräilet pois. Voit jopa nousta pois luotettavalta 2-pyöräiseltäsi ja lähteä lenkille tai jopa treenaamaan ylläpitäessäsi kuntotasi. Rakastamme sitä, että voit nauttia kaikista näistä erinomaisista eduista ilman kuukausimaksua ja ennakkolatausmaksua, joten mitä sinä odotat?
Road Bike Pro by Runtastic 
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Olemme hakeneet täällä maksullista sovellusta, ja 5,99 dollarin hintalappu on todellakin maksamisen arvoinen. Jos sinulla on taipumus saada tilastojasi haltuun ja käyttää niitä hyödyksesi, tämä vauva varmasti kelluu veneessäsi. Voit soittaa kaikentyyppisiä tietoja ennen kuin lähdet ajoon, ja Road bike Pro antaa sinun tehdä parhaasi lyömällä henkilökohtaisen historiasi. Se vaatii jopa tuulen nopeuden, korkeuden ja tien kunnon, ja loput ovat sinun!
Oletko valmis lataamaan?
2 erinomaista sovellusta, jotka varmasti auttavat sinua nauttimaan 2-pyöräisestä kokemuksestasi entistä enemmän tulevaisuudessa!