Jos olet aseiden ystävä, sinun ei tarvitse liittyä kerhoon saadaksesi kaiken tarvitsemasi tiedon ja avun. Niin kauan kuin sinulla on älypuhelin, voit käyttää sovelluksia, jotka auttavat sinua parantamaan taitojasi, laajentamaan tietojasi ja oppimaan uusia ampumatemppuja. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on varmistaa, että sinulla on asianmukainen asekoulutus ja varmistaa aseturvallisuus aina. Voit pitää hauskaa ja pysyä ajan tasalla aseharjoittelussa käyttämällä asesovelluksia Androidille. Voit myös nauttia ammuntapeleistä, jotka pitävät sinut kiireisenä seisokkien aikana. Seuraavassa on joitain parhaista Android-sovelluksista, jotka voivat osoittautua erittäin hyödyllisiksi.
1. RangeLog
Voit seurata kuvaussuorituskykyäsi tehokkaasti käyttämällä tätä RangeLog.com-sivustolta saatavaa työkalua. Tämän Android-sovelluksen avulla saat oleellisia yksityiskohtia tulipalon harjoittelusta. Voit seurata suoritus- ja kilpailutuloksiasi ja saada samalla kuivatuliharjoituksia ja vinkkejä ampuma-aseiden huoltoon. Voit ladata ja testata ilmaisen version, ja voit myös hankkia edistyneen maksullisen version, jos tarvitset lisäominaisuuksia.
2. Laukausajastin
Tämä Futurewise Technologyn Android-sovellus on aseharjoitteluapu, joka voi auttaa kuivatuliharjoittelussa tai voit käyttää sitä radalla livetuliharjoittelun aikana. Ilmainen sovellus toimii eri tyyppisille tai kaliipereille pistooleille, kivääreille, haulikkoille tai jopa ilmakivääreille. Jos haluat lisäominaisuuksia, voit hankkia Shot Timer PRO:n. Tämän sovelluksen avulla saat ammuntaajastimen, joka käyttää uusinta tunnistusta mille tahansa kaliiperille. Sovellus on suunniteltu kokeneille ampujille, ja sen avulla voit testata kuinka nopeasti voit ampua.
3. Ampuja
Seankndyn Shooter on tehokas ja tarkka ballistinen laskin, joka on luotu Androidille. Shooter auttaa sinua parantamaan taitojasi, kun seuraat ampumistasi. Jos haluat selvittää ammuksen tietyllä alueella ja tietyissä olosuhteissa, tämä työkalu voi auttaa sinua.
4. Reticle Ranger
Tämä seankndyn Androidille luoma sovellus on yksinkertainen laskin, joka auttaa ampujia arvioimaan etäisyyden maaliin jalkoina, jaardeina tai metreinä. Sinun tarvitsee vain syöttää todellinen kohteen koko ja koko tähtäimen hiusristikkoon saadaksesi tarvitsemasi tiedot ja tämä auttaa sinua parantamaan ampumistasi.
5. Tavoitekäytäntö
Tämä sovellus on täydellinen maaliharjoitteluun, koska se auttaa sinua hiomaan ammuntataitojasi. Androidille luotu sovellus auttaa sinua harjoittelemaan todellista ammuntaa virtuaalisesti. Sovelluksessa on manuaalinen tai satunnainen tila, joka vaihtuu otosten välillä realistisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.
6. Tyhmät zombit
Jos haluat vain pitää hauskaa, tämä on yksi peli, joka pitää sinut koukussa. Stupid Zombies for Android pitää sinut hyvin kiireisenä taistelemaan zombeja vastaan, mutta sinun on oltava varovainen, koska ammuksia on rajoitetusti. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava älykäs käyttäessäsi laukauksia, suoria luoteja ja kranaatteja selviytyäksesi 480:sta.