Eläinkuvaus on yksi niistä rakastetuista valokuvaustyypeistä. Monet ihmiset ovat todella innostuneita ottamaan valokuvia luonnosta. Jotkut uskaltavat jopa paksujen metsien ja kuivan autiomaahiekkojen läpi vain ottaakseen arvokkaita kuvia erilaisista olennoista. Ja on jopa niitä, jotka vain vierailevat puutarhassaan ja ottavat valokuvia alueella esiintyvistä linnuista, hyönteisistä ja hyönteisistä. Ja eikö olisi hienoa, jos eläinkuvat tulostettaisiin korkealaatuisilla tulostimilla? Jos olet eläinvalokuvaaja, tässä on parhaat tulostimet, joita sinun on harkittava:
• Epson Stylus Pro 3880 – Tämä on epäilemättä yksi arvostetuimmista ja positiivisimmin arvioiduista tulostimista. Valokuvaajat todella rakastavat sitä, koska se ei ainoastaan tulosta laadukkaita eläinkuvia, vaan se toimii myös nopeasti ja hiljaa. Se on kuitenkin melko kallista. Mutta monet eläinkuvaajat ovat investoineet siihen.
• Toinen Epsonin valmistama on Epson Stylus Phto R2000. Se voidaan varustaa high gloss -pigmenttimusteilla ja siksi eläinkuvaajat haluaisivat ehdottomasti tulostaa sillä värikkäitä valokuvia. Voit tulostaa laajamuotoisia maisemia, kuten niityt, joissa seeprat katselevat, tai jopa metsäkatokset, joissa erilaisia lintuja lepäävät. Muodot voivat olla jopa 13 x 22 tuumaa.
• HP Officejet 100 – Monet matkakuvaajat käyttävät tätä mielellään, koska se on kevyt ja hyvin kannettava. Siksi se on täydellinen tulostin aina, kun täytyy uskaltaa kaukaisiin maihin ja tulostaa valokuvansa jälkeenpäin. Se tulostaa kuitenkin erittäin hitaasti. Huomionarvoista on, että se on myös hyvä tulostin toimistoon tai kotiin.
• Brother PocketJet 6 Plus – Toinen mahtava kannettava tulostin on Brother PocketJet 6 Plus. Se on käytössä oleva tulostin, joka tukee Windows-laitteita sekä Blackberry-käyttöjärjestelmiä. Se näyttää ikään kuin yhdeltä pitkältä puutavaralta ja siihen mahtuu helposti matkalaukku.
• HP Photosmart 7520 – Niille, jotka mieluummin odottavat kotiin pääsyä ennen valokuvien tulostamista, on suuri HP Photosmart 7520. Siinä on suuri kosketusnäyttöpaneeli, ja siksi sitä on erittäin helppo käyttää. Valokuvia voidaan tulostaa sekä tavalliselle että valokuvapaperille.
• Epson Expression Premium XP-800 – Tätä kutsutaan pienikokoiseksi tulostimeksi, koska se ei ole vain pieni, vaan se on myös all-in-one-tulostin. Se on yksi nopeimmista tulostimista laatuaan. Mutta vaikka näin olisikin, korkealaatuisesta tulostuksesta ei tarvitse huolehtia. Eläinvalokuvaajat haluaisivat todella, miten heidän valokuvansa tulisivat tämän valokuvan kanssa.
• Epson PictureMate Show – Monimutkaisemmille valokuvaajille on Epson PictureMate Show. Se on hyvä tulostin siinä mielessä, että sen avulla valokuvaajat voivat muokata valokuvia lisäämällä tehosteita. Animaatiot, kalenterit ja kellot ovat vain esimerkkejä siitä, mitä valokuviin voidaan lisätä.