Jos muutat kotiin, tarvitset kaiken avun, jota voit saada. Tämä on kovaa työtä, ja se vie paljon aikaa ja vaivaa. Aiot elää jonkin aikaa laatikoiden ulkopuolella, ja on erittäin todennäköistä, että vaurioitat selkäsi ja mahdollisesti menetät/tuhoat osan arvokkaasta omaisuudestasi.
Ellet noudata näitä hyödyllisiä elämänohjeita, se on tietysti…
Kuinka siirtää kirjoja
Yksi suurimmista haasteista kotiin muutossa on kirjojen siirtäminen (joita on monessa kodissa paljon). Kirjat ovat uskomattoman raskaita, jos laitat ne kaikki samaan laatikkoon, mutta jos laitat ne samaan laatikkoon koristeiden kanssa, ne liukuvat ympäriinsä ja rikkovat tavarasi. Mikä on vastaus?
Yksinkertaisesti ratkaisu on vuorata jokaisen laatikon pohjat muutamalla kirjalla. Tässä kirjat ovat litteitä ja auttavat vahvistamaan laatikon pohjaa ja tarjoavat vakaan pinnan muille esineille. Ne eivät liiku, ja samalla ne leviävät mukavasti ja tasaisesti kaikissa laatikoissasi, jotta ne tuntuvat paljon vähemmän painavilta.
Lajitteluhuoneen voima
Määritä yksi huone “lajitteluhuoneeksi” kauan ennen kuin aiot muuttaa kotiin. Täällä säilytät kaikki jo pakkaamasi tavaralaatikot – eli voit aloittaa tavaroiden pakkaamisen siirrettäväksi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että muusta kodistasi tulee sotkua. Tämän ansiosta voit aloittaa pakkaamisen paljon aikaisemmin ja jos voit vakuuttaa itsesi tekemään yhden laatikon yössä, huomaat, että työ melkein näyttää sujuvan itsestään…
Siirrä DVD-levysi kansioon
Jos olet käyttänyt vuosia DVD-kokoelman rakentamiseen, tämä tulee olemaan tuskallista – mutta saattaa olla aika harkita näiden elokuvat siirtämistä kansioon, jota voit yksinkertaisesti selata läpi löytääksesi haluamasi. Tämä säästää valtavasti tilaa laukuissasi ja hyllyilläsi uudessa kodissa ja se vähentää kantamaasi painoa moninkertaisesti. Voit tehdä saman myös musiikille.
Tietysti on hyvä pitää myös muutama suosikkielokuvasi laatikoissaan, jos sinulla on vaikeuksia!
Pakkaa yöpussi
Muuttopäivänä voi olla hyvä idea pakata yölaukku. Se voi sisältää vaatteita, jotka haluat käyttää seuraavana päivänä, puhdistusaineita ja jopa jotain syötävää. Näin kun pääset uuteen kotiin, sinun ei tarvitse kulkea laatikoiden läpi vain löytääksesi hammasharjan ja illallisen.
Käytä mustia roskalaukkuja vaatteisiin
Saatat tuntea, että vaatteesi ansaitsevat parempaa kohtelua, mutta ehkä yksinkertaisin ja helpoin tapa kuljettaa vaatteet on laittaa ne mustiin roskakoriin. Nämä ovat paljon kevyempiä kuin matkalaukut, ja vaatteet eivät vaadi paljon paksuutta repeytymisen estämiseksi. Kirjat ja koristeet palvelevat paljon paremmin matkalaukkuihin menemistä.
Käytä muuttoyhtiötä!
Saatat haluta säästää rahaa, mutta muuttoliikkeen käyttäminen tekee elämästä paljon helpompaa ja auttaa myös välttämään esineiden rikkoutumisen tai katoamisen. Tämä on todella investointi, joka kannattaa tehdä…
Auta muuttoyritystäsi auttamaan sinua
Jos haluat saada enemmän irti muuttoyrityksestäsi, voit pyytää heitä pudottamaan jokaisen laatikon huoneeseen, johon haluat sen. Ja miten teet sen? Merkitsemällä huoneet haluat säilyttää tavarasi laatikoissa sekä sen, mihin suuntaan niiden tulee mennä. Tämä voi auttaa sinua myös, jos siirrät kohteita itse.