Valokuvaus on harrastus, jota monet ihmiset pitävät nykyään. Tämä saattaa johtua siitä, että valokuvien ottamista on tehty paljon helpommaksi ja tehokkaammaksi digitaalikameroilla. Digikameroilla voidaan ottaa tuhansia valokuvia kuluttamatta paljon rahaa. Tietenkin digikuvat tulostetaan yleensä niin, että ne voidaan kehystää tai jopa myydä muille valokuvauksen harrastajille. Oletetaan, että olet valokuvaaja ja etsit hyvää tulostinta harrastuksellesi, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua näihin suosituksiin:
Canon Pixma MG8220 Wireless Inkjet Photo All-in-One
Tämä on yksi parhaista Canonin tarjoamista tulostimista, jos haluat tulostaa korkealaatuisia valokuvia. Ja hyvä asia on, että se on melko edullinen verrattuna muihin tulostimiin, joilla on sama laatutaso. Voit myös tulostaa sillä valokuvia useista muista laitteista, olipa kyseessä tabletti, puhelin tai jopa Wi-Fi- varustettu kamera.
Epson Stylus Pro 3880
Vertaa monia arvosteluja ja huomaa, että tämä on ehdottomasti suosikkisuosikki. Se on ihanteellinen tulostin kaikille ammattivalokuvaajille. Siinä on seitsemäntoista tuuman leveä vaunu. Se on myös erittäin helppo asentaa ja toimii erittäin hiljaisesti. Toki se on erittäin kallista, mutta erittäin hyvään ja arvostettuun tulostimeen sijoittamisessa ei ole mitään väärää.
Kodak ESP C310
Toinen hyvä tulostin kaikille niille valokuvaajille on Kodak ESP C310. Se on yksi Kodakin parhaista, ja se voi tulostaa korkealaatuisia valokuvia nopeasti. Ja parasta valokuvien tulostamisessa tällä tulostimella on se, että siinä on edullinen tulostus. Se on all-in-one-tulostin, joten se voi myös skannata ja kopioida muita asiakirjoja.
Canon Selphy CP900
“Selfit” ovat nykyään trendikkäitä valokuvauksessa. Hassua on, että on olemassa yksi “selfie”, joka voi auttaa tulostamaan korkealaatuisia “selfieitä”, ja se ei ole mikään muu kuin Canon Selphy CP900. Se on pieni, langaton ja kannettava. Se on liikkeellä oleva tulostin kaikille ammattivalokuvaajille. Se tunnetaan terävistä valokuvatulosteistaan ja suuresta LCD-näytöstä, joka on liian uskomaton kokoonsa.
Brother MFC-J4510DW
Toinen harkittava tulostin on Brother MFC-J4510DW. Se on mustesuihkutulostin, mikä tekee siitä sopivamman valokuvatulostukseen toisin kuin väriainetulostimet. Valokuvaajat todella pitävät tästä tulostimesta, koska se tulostaa erittäin halvalla. Se tukee myös laajakuvatulostusta, joten se on ihanteellinen tulostin maisemakuvien ystäville. Tulostusnopeus voi olla hieman hidas, mutta laadusta ei tarvitse huolehtia.
HP DesignJet T120 ePrinter
Hyvä HP:n tulostin on HP DesignJet T120 ePrinter. Sitä käyttävät periaatteessa ne arkkitehdit ja insinöörit, joiden on tulostettava laajamuotoisia piirustuksia. Se on myös hyvä tulostin valokuvaajille, jotka rakastavat suurten valokuvien tulostamista. Oletetaan, että haluat tulostimen, joka on tehokas seinäkoristekuvien tulostamiseen, tämä on tulostin sinulle!